Keep Calm.

Be Accezzable.

ONS VERHAAL

Accezz gelooft dat een smartphone of ander device niemand belemmeren in een actief en succesvol bestaan. Hoe Accezz dat doet? Accezz beweegt met jou mee en zorgt ervoor dat je áltijd toegang hebt tot je meest waardevolle informatiebron: altijd beschermd, altijd opgeladen en daardoor altijd toegankelijk. Keep calm, have Accezz!

 

Waarom Accezz?

De naam zegt het al. Accezz gelooft dat niemand ooit belemmerd mag worden door een lege of kapotte smartphone en streeft naar toegankelijkheid: altijd én overal. Toen Accezz opgericht werd, hadden de oprichters maar één doel voor ogen: het ondersteunen van iedereen met een druk en actief bestaan. Wij geloven dat je als succesvolle professional, in de breedste zin van het woord, alleen het beste uit jezelf kunt halen als jij je nooit zorgen hoeft te maken om je mobiele apparaat.

Vier productlijnen, één doel

Protect Series

Accezz bestaat uit vier verschillende productlijnen: Protect, Impact, Mobility en Charge & Connect. Deze productlijnen staan, net als Accezz, voor continue toegankelijkheid tot jouw mobiele apparaat. De Protect lijn biedt goede bescherming in alle situaties die jij dagelijks meemaakt en komt daarbij met wat extra’s. Handige opbergvakjes voor pasjes, een flinterdun design, een handige standaard voor het kijken van een film, een fijne handgreep of een kleur die de hoes speciaal maakt. Kortom, bescherming staat op één, maar wordt bij Accezz Protect altijd aangevuld met een extra functionaliteit die jou tijdens je dagelijkse leven verrijkt.

Impact Series

De Impact lijn zegt het al, de lijn is volledig ontworpen rondom bescherming. En niet zomaar bescherming. Extreme bescherming die jou een heerlijk zelfverzekerd gevoel geeft tijdens het gebruik van je mobiele apparaat, omdat je zeker weet dat vallen of stoten geen impact hebben op jouw toestel. Deze bescherming komt in de vorm van schokabsorberend TPU materiaal, maar ook in de vorm van extra grip. De kans dat jouw telefoon uit je hand valt is klein, net als de kans dat jouw smartphone beschadigd raakt als het toch zo ver mag komen.

Mobility Series

Accezz Mobility, of te wel, de derde productlijn van Accezz. Voor iedereen die weleens onderweg is, raden we één van de Mobility producten aan. Je wilt als succesvolle professional altijd bereikbaar zijn, wat betekent dat je geen lege telefoon kunt gebruiken. Maar hoe zit het dan als je onderweg bent? Zelfs met een volle telefoon kun je toch onbereikbaar zijn. De Mobility lijn van Accezz kent deze problemen en staat voor veiligheid onderweg. De fietshouders, de autohouders, maar ook de carkits verzekeren jou van continue toegankelijkheid, waarbij veiligheid absoluut voorop staat.

Charge & Connect Series

Tot slot, de Charge & Connect productlijn. Een schadevrije telefoon die altijd opgeladen is, daar maakt Accezz zich hard voor. Met een lege telefoon kun je immers niet veel. Dankzij de Charge & Connect productlijn bent u altijd bereikbaar en sta je dus altijd in verbinding met de buitenwereld. De Charge & Connect productlijn zorgt ervoor dat jouw telefoon in een mum van tijd is opgeladen, zodat jij zorgeloos de dag doorkomt. De oplaadkabels zijn 1 of 2 meter lang zodat je altijd genoeg ruimte hebt. Wil je liever opladen zonder kabel? Ook dat kan met de Charge & Connect productlijn! Kies bijvoorbeeld voor de Wireless Charger van Accezz. Je legt je toestel op de compacte lader en je telefoon laadt razendsnel op!

ONLINE VERKOOPPUNTEN