Keep Calm.

Be Accezzable.

ACCEZZ ZAKELIJK

Accezz Zakelijk biedt een totaaloplossing voor jouw bedrijf. We nemen het hele proces uit handen, terwijl jij de eindcontrole behoudt. Het enige dat je hoeft te doen, is je wensen doorgeven en wij dragen vervolgens zorg voor jouw bestelling, van begin tot eind. Maar wat heeft Accezz precies te bieden? Accezz gelooft dat een smartphone of ander device niemand mag belemmeren in een actief en succesvol bestaan. Hoe Accezz dat doet? Accezz beweegt met jou mee en zorgt ervoor dat je áltijd toegang hebt tot je meest waardevolle informatiebron: altijd beschermd, altijd opgeladen en daardoor altijd toegankelijk en bereikbaar. 

Door de verschillende productlijnen kun jij altijd bij Accezz terecht voor de producten die bij jou passen. Ga voor een beschermend hoesje uit de Protect-lijn, een stevig hoesje met extreme bescherming uit de Impact-lijn, kies voor veiligheid met een telefoonhouder uit de Mobility-lijn en laad jouw telefoon altijd en overal op met een product uit de Charge & Connect-lijn. 

Accezz Zakelijk heeft daarnaast nog een aantal voordelen, die het voor jou als zakelijke partner een stuk gemakkelijker maken. Zo biedt Accezz Zakelijk de mogelijkheid om op rekening te bestellen, zijn de producten extra scherp geprijsd, is er een persoonlijke accountmanager die altijd voor je klaar staat en alles wordt snel geleverd!  

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 033-2022159.ONLINE VERKOOPPUNTEN